Het intuïtieve schilderproces.

Het proces, ja daar gaat het allemaal om. Juist omdat het daar echt om gaat ga ik daar een aantal blogs over schrijven. Ik hoop dat ik je hiermee kan inspireren en aanmoedigen en dat je misschien een kant van jezelf ontdekt waarvan je nog niet wist dat je die had!

Wat kun je verwachten de aankomende weken? Ik ga je inzichten geven over hoe het intuïtieve schilderproces verloopt. Ik wil graag iets delen over een juiste mindset en ook leg ik uit hoe het zich verhoudt tot ‘gewoon’ schilderen.

Ondertussen werk ik ook aan een leuk product speciaal voor jou! Een mini e-book met heel veel tips. Tips voor elke schilderfase. Dus waar je ook zit in je proces, ik heb tips voor je.

Ik hoop dat je geinspireerd wordt door mijn blogs en ik wil je vragen of je zo lief wil zijn  om mijn blogs te delen. Via pinsterest, facebood of linked-in. Wat je wl.

ik vind het ook ontzettend leuk om van jou te horen! Dus laat een reactie achter en vertel me wat jij denk als je aan ‘het proces’ denkt.

Je kunt twee blog berichten per week verwachten. Als je me liked op facebook mis je er geen één en krijg je ook nog eens elke dag iets inspirerends op je timeline. Nou, genoeg promotie!

De blogs beginnen volgende week!

Tot gauw, liefs Lisetthe

Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Laat een reactie achter