inspiratie voor jou!

geplaatst in: inspiratie, Inspire Me, intuitief schilderen | 0

Nog even en ik heb iets leuks voor je! Vorig jaar zomer had ik ze bij me op kunstmarkten, maar binnenkort kun je het gewoon bij mij bestellen. Over ongeveer een maand zijn ze beschikbaar.

Waar heb ik het eigenlijk over? Haha. Als je mij volgt op Instagram of Facebook heb je al van alles voorbij zien komen!

Het gaat natuurlijk over ♥ INSPIRE ME © ♥

Wat is dat? Laat het me je vertellen…

Het zijn inspiratiekaartjes die jou kunnen helpen in jouw eigen, unieke schilderproces.

Elke kunstenaar of creatieveling kent het moment dat je niet verder komt. Iedereen! Ik ook en jij vast ook. Dan weet je vast ook dat het soms iets heel eenvoudigs is dat je weer op weg kan helpen. Een klein zetje in een andere richting. Dát is wat Inspire Me jou kan geven. Het zijn 40 kaartjes met eenvoudige tips speciaal voor jou! Het setje kost maar 10,- maar is eigenlijk zoveel meer waard!

Wat kan je de aankomende maand van mij verwachten? Ik plaats een serie filmpjes op mijn YouTube kanaal en ook op Instagram en Facebook zal het een en ander voorbij komen. Het kan maar zo  zijn dat ik iemand gratis een setje geef die mijn filmpjes deelt met anderen!

(Ik geef geen openingskorting. Want dan zou ik het product voor anderen hoger moeten prijzen om lekker uit de kosten te komen, en zo ben ik niet ♥)

 

Wil je alvast verzekerd zijn van een setje kaartjes? Stuur me dan een mailtje → lisetthe@gmail.com (ik antwoord binnen 2 werkdagen)

Liefs en tot gauw! Lisetthe

Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Laat een reactie achter