Draw every day, draw every way.

geplaatst in: creativiteit | 0

Tekenen, dat doe ik natuurlijk veel. Maar ik teken altijd abstract. Ik zou ook niet weten wat ik moet tekenen als ik figuratief zou tekenen. Net als met schilderen trouwens :-). Abstractie is een natuurlijke manier van creëren voor mij. Maar echt, ik kan best tekenen. Of nou ja…. Ach, oordeel zelf.

Dit leuke boek had ik al eens op het oog. Een vriendin van me had het gekocht en was er enthousiast over. Het boek is mooi vorm gegeven en er zitten verschillende soorten papier in. Nou, dan ben ik al snel om.

Dus ik waag me weer eens aan een project! Normaal gesproken houd ik me verre van dit soort acties, maar dit durf ik wel aan. Ik hoef niet na te denken wat ik ga tekenen, met welk medium of op wat voor papier. Dat zijn belangrijke pluspunten voor mij.

Ik ben benieuwd naar de verdere hoofdstukken. En vooral naar hoe mijn tekenstijl zich ontwikkeld. Ik heb echt geen idee! Misschien kan ik wel heel leuk allerlei poppetjes tekenen, ik heb geen idee.

Als je me volgt op Instagram zal je geregeld tekeningetjes tegenkomen.

 

Liefs Lisetthe

Pin on PinterestShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone

Laat een reactie achter